September, 2023

16sep21:0002:00ODZ LIVE (Support Young Earth Sauce)

Beskrivning

Lördagen den 16:e september är det äntligen dags för ODZ att komma tilllbaka till Malmötrakten!
Detta blir hur vi än vrider och vänder på det grabbarnas tyngsta, (om inte största) spelning i Malmö sen vi vet inte när. Trycket på biljetter är högt och vi kommer sälja ut så skynda fynda. Biljetter finns i olika priskategorier beroende på när du köper dom.
——
ODZ har gått från en smutsig underjordskällare i Stockholm till att sälja ut festivalspelningar och klubbar landet över. Detta helt utan att lämna känslan av det kalla betonggolvet och 10pers i ett rum som alla har något viktigt att säga. Det är håll käften-musik och energi som om den gick att konservera, hade löst alla världsproblem en halv minut in i första låten av den show de levererar. De älskar sina fans och det märks på det lojala följe som följt gruppen från start, till att idag ha flertalet platinaskivor och miljon-streamade hits.
——
Det är fullt ös från början till slut och inte så mycket mellanrum mellan låtarna, ODZ håller ett jämt flöde rakt igenom. Killarna har så mycket energi på scenen att det är omöjligt att inte dras med. Även om du inte gillar deras musik skulle du utan tvekan stå och hoppa till “Helt crack” eller “Nya tider”. Den sistnämnda låten är en adrenalinkick av rang. Den är i grunden aggressiv och energifylld, och eftersom i stort sett alla i publiken kan texten blir det 100% gåshud när det folk enstämmigt skriker: “Varenda ord är sant som dom har sagt om oss i tidningen”.
——
VAD: ODZ LIVE (Support Young Earth Sauce)
VAR: TÖRRINGELUND (I skogen 10 min utanför Malmö)
ADRESS: HYLTARPSVÄGEN 771-39, 233 92 SVEDALA
NÄR: LÖRDAG 16 SEPTEMBER
KL: 21:00-02:00
——
Törringelund | 21:00 – 02:00 | Åldersgräns 18+

Tid

(Lördag) 21:00 - 02:00

Varukorg
X
X