Om oss

Törringelund drivs med passion, glädje och kärleken för att laga riktigt god mat. Hos oss kan du förvänta dig att bli bemöt av personal som är glad att se dig och en kökschef som älskar att laga mat och tar gärna fram en och annan skånsk klassiker till menyn.

Till Törringelund kommer du för att äta lunch eller söndagsmiddag eller för att arrangera ett av livets arrangemang – dop, student, bröllop eller begravning. Eller så är du företagare och lägger din konferens eller kickoff hos oss. Kombinationen av lugnet i vår lummiga skog och närheten till Malmö gör att Törringelund passar dom flesta.

Också julen… Julen på Törringelund är något alldeles extra! Det är faktiskt så att vi nästan längtar till julen året om. Klicka på Julen på Törringelund för att läsa mer om vad vi har på gång!

Visste du att…

Midsommardagen 1916 invigdes den första dansbanan på Törringelund. Det var Skytteföreningen som lät bygga dansbanan och den blev mycket populär. 1925 byggdes restaurangen. 1932 byggdes rotundan, inglasad utom på framsidan och med serveringsplats runt dansbanan. Senare på 30-talet upplevde man en riktig hausse. Detta decennium blev den verkliga storhetstiden. Stadsborna ville ut i naturen och Törringelund blev mycket populärt bland Malmöborna.

Varukorg
X
X