Juni, 2022

04jun18:0002:00Skånes största pingstfest

Beskrivning

Välkommen till Skånes största pingstfest!

Skånes största pingstfest är en tradition sedan 1989. Till oss kommer människor från hela Skåne med omnejd och vi öppnar upp hela vårt område. Vid entrén möts man direkt av full fart med Kohandlare Liv och Knack & fiskhandlare Särsmark! Efter det går man vidare in till en stor grillbuffé, två Blackjack bord, flera barer och ett dansgolv under bar himmel. På området har vi tre scener. Rotundan, Restaurangen och Grilltältet. Här kan man både äta och dricka under hela kvällen och såklart – lyssna och dansa till våra band!

Festivalområdet öppnar 18.00 med grillbuffé, blackjack bord, underhållning vid entrén och alla våra barer är öppna. Vi har drop-in platser till er som inte har köpt biljetter med grillbuffé, det finns ett par platser kvar i Grilltältet, Restaurangen och i Rotundan. Först till kvarn som alltid.
Vi ses på Skånes största Pingstfest! 


GRILLTÄLTET
SPELSTART
21.00 Perikles
21.45 Partyfabriken

ROTUNDAN
SPELSTART
20.00 Diamantorkestern
20.30  Sannex

RESTAURANGEN
SPELSTART
21.00 Pedalens pågar


Köp biljetter till grillbuffén och välj den biljettyp där ni vill sitta.
NOTERA att man måste köpa biljetter tillsammans som ett sällskap för att få sitta tillsammans. Köper ni biljetter separat men vill sitta tillsammans är det viktigt att ni skriver detta i kommentarerna vid biljettköpet.

Tid

(Lördag) 18:00 - 02:00

Köp biljett

Det finns inga fler tillgängliga biljetter för detta eventet.

Varukorg
X
X