Framsidan
31:e oktober 2014
Mat

Luncher vecka 44


Lunch i restaurangen • Mån–fre 11.30–14.30
Dagens - Alternativet - Vegetariskt - Sallad - 95:-
inkl. salladsbuffé, smör & bröd, samt isvatten, lingondryck,
äppledryck och kaffe


Måndag
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingon

Tisdag
Stekt fjordlax med hollandaisesås, dillpotatis och broccoli

Onsdag

Kycklingschnitzel med rödvinssås, stekt potatis och gröna ärtor

Torsdag

Skånsk kalops med kokt potatis och skivade rödbetor
Alt. Ärtsoppa på buffé med bogskinka, fläskkorv, pannkakor och tillbehör 100:-  inkl. isvatten, lingon eller äppeldryck

Fredag
Grillad ryggfilé med skysås, morots- och potatisgratäng samt lökfrästa haricots verts

Alternativet
Kalvfärsbiff med tomatsås, stekt potatis och broccoli

Vegetariskt

                   
Pasta

Falafel med tomatsås, stekt potatis och broccoli
Penne pasta med rödbetsbiff, murkelsås, varma grönsaker samt vinbärsgelé 
Penne pasta med basilikasås, kyckling, grönsaker samt riven parmesan

Sallad
Skinksallad med mozzarella och italiensk pasta 
Kokt laxfilé med ägg, citron och ostpaj 
Dinkelsallad med saffran, kyckling, päron och valnötter

Godbiten
Fläskfilé Baden med murkelsås, purjolökspotatis, varma grönsaker och vinbärsgelé 145:- exkl. dryck. Inkl salladsbuffé.

Måltidsdrycker Lättöl, läsk, isvatten,
mjölk, lingondricka eller äppledryck 10:-


Törringelund AB • Telefon 040-44 40 10