Framsidan
20:e april 2014
Mat

Luncher vecka 16


Lunch i restaurangen • Mån–fre 11.30–14.30
Dagens - Alternativet - Vegetariskt - Sallad - 90:-
inkl.salladsbuffé, smör & bröd, samt isvatten, lingondryck,
äppledryck och kaffe


Måndag Pannbiff med champinjonsås, stekt potatis och varma grönsaker

Tisdag Fiskgratäng (spättfilé, laxfilé, räkor, champinjoner) med vermouthsås och dill-duchesspotatis

Onsdag
Wokad tacokyckling med ris, grönsaker och avocadocreme

Torsdag
Västkustschnitzel med bearnaisesås, räkor och purjolökspotatis

Fredag STÄNGT Långfredagen - Glad påsk!

Veckans pasta Pasta tortiglioni med grönsaker, cantadouostsås och grillad kycklingfilé

Alternativet Färsfyllda oxrullader med timjangräddsås, kokt potatis och vinbärsgelé

Vegetariskt Vegetarisk grönsaksbiff med bearnaisesås, sparris, grönsaker och stekt kulpotatis
Friterad vårrulle med ris, soja och grönsaker

Sallad Pulled pork med coleslaw och majskolv
Tonfisksallad med italiensk pasta, pfefferoni och ägg
Limemarinerad kycklingfilé med marinerad zucchini och granatäpple

Godbiten Filé Black & White med bearnaisesås, tryffelsås, räkor och sparris samt stekt kulpotatis 140:- exkl. dryck. Inkl salladsbuffé.

Måltidsdrycker Lättöl, läsk, isvatten,
mjölk, lingondricka eller äppledryck 10:-


Törringelund AB • Telefon 040-44 40 10