Framsidan
19:e september 2014
Mat

Luncher vecka 38


Lunch i restaurangen • Mån–fre 11.30–14.30
Dagens - Alternativet - Vegetariskt - Sallad - 95:-
inkl. salladsbuffé, smör & bröd, samt isvatten, lingondryck,
äppledryck och kaffe


Måndag
Baconspäckad köttfärslimpa med skysås, broccoli och kokt potatis

Tisdag
Sprödbakad kapkummelfilé med räksås, kokta morötter och kokt potatis

Onsdag

Skånsk kalops med kokt potatis och skivade rödbetor

Torsdag

Wokad taco-kycklinng med grönsaker, ris och avokadocréme

Fredag
Västkustschnitzel med bearnaisessås, räkor och purjolökspotatis

Alternativet
Jägarbiff med skogssvampsås, grönsaker och stekt potatis

Vegetariskt

Veckans pasta

Grönsaksbiff med skogssvampsås, grönsaker och stekt potatis
Pasta tortigioni med grönsaker, tomatsås och falafelbullar
Pasta tortigioni med grönsaker, tomatsås och pestogrillag kycklingfilé

Sallad
Grekisk bondsallad med fetaost, oliver, pfefferoni och skinkpaj
Räksallad med ägg, sparris och pasta
Kycklingsallad med bulgurgrönsaker och parmesanost

Godbiten
Biffstek (oxfilé) med vitlöksmör, rödvinsås, varma grönsaker, grillad tomat och Idahopotatis 145:- exkl. dryck. Inkl salladsbuffé.

Måltidsdrycker Lättöl, läsk, isvatten,
mjölk, lingondricka eller äppledryck 10:-


Törringelund AB • Telefon 040-44 40 10