Framsidan
23:e augusti 2014
Mat

Luncher vecka 34


Lunch i restaurangen • Mån–fre 11.30–14.30
Dagens - Alternativet - Vegetariskt - Sallad - 95:-
inkl. salladsbuffé, smör & bröd, samt isvatten, lingondryck,
äppledryck och kaffe


Måndag
Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingon

Tisdag
Kokt torskfilé med skånsk senapssås, gröna ärtor och kokt potatis

Onsdag

Pytt i Panna med stekt ägg och rödbetor

Torsdag

Oxfärsbiff med tomatconcassé, bearnaisesås och stekt kulpotatis

Fredag
Fläsknoisette med grönpepparsås, blomkål och purjolökspotatis

Alternativet
Korv Stroganoff med ris och inlagd gurka

Vegetariskt


Veckans pasta

Grönsaksbiff med rödvinssås, varma grönsaker samt fransk gratängpotatis
Friterad vårrulle med ris, grönsaker och soja
Farfallepasta med wokat marinerat fläskkött, grönsaker och guacamole

Sallad
Grekisk Bondsallad med fetaost, oliver, pfefferoni och skinkpaj
Räksallad med ägg, sparris och sojabönor
Chili- och honungsmarinerat kycklingspett och pastasallad med soltorkade tomater och oliver

Godbiten
Grillad oxfilé med rödvinssås, baconlindad haricots verts samt fransk gratängpotatis 145:- exkl. dryck. Inkl salladsbuffé.

Måltidsdrycker Lättöl, läsk, isvatten,
mjölk, lingondricka eller äppledryck 10:-


Törringelund AB • Telefon 040-44 40 10