Framsidan
3:e september 2014
Mat

Luncher vecka 36



Lunch i restaurangen • Mån–fre 11.30–14.30
Dagens - Alternativet - Vegetariskt - Sallad - 95:-
inkl. salladsbuffé, smör & bröd, samt isvatten, lingondryck,
äppledryck och kaffe


Måndag
Fläsknoisette med grönpepparsås, varma grönsaker och stekt potatis

Tisdag
Fiskgratäng (spätta, räkor, champinjoner, dillsås och duchesspotatis)

Onsdag

Biff Stroganoff med potatismos och inlagd gurka

Torsdag

Wokad kyckling med grönsaker, ingefära, ris samt avocadocreme
Alternativ: Kalvlever Anglais med kokt potatis och skysås

Fredag
Färsfyllda oxrullader med gräddtimjansås, kokt potatis och vinbärsgelé

Alternativet
Grillad kycklingklubba med gräddsås, stekt potatis och inlagd gurka

Vegetariskt


Veckans pasta

Morotsmedaljonger med tryffelsås, sparris, grönsaker samt stekt potatis
Pennepasta med falafelbullar, tomatsås och broccoli
Pennepasta med Italienska köttbullar, tomatsås och broccoli

Sallad
Strimlad rostbiff med pickels och potatissallad
Skaldjurssallad med ägg och broccoli paj
Kycklingsallad med bulgurgrönsaker och parmesanost

Godbiten
Filé Black & White med bearnaise- och tryffelsås samt räkor, sparris och stekt potatis 145:- exkl. dryck. Inkl salladsbuffé.

Måltidsdrycker Lättöl, läsk, isvatten,
mjölk, lingondricka eller äppledryck 10:-


Törringelund AB • Telefon 040-44 40 10