Framsidan
23:e oktober 2014
Mat

Luncher vecka 43


Lunch i restaurangen • Mån–fre 11.30–14.30
Dagens - Alternativet - Vegetariskt - Sallad - 95:-
inkl. salladsbuffé, smör & bröd, samt isvatten, lingondryck,
äppledryck och kaffe


Måndag
Köttbullar med potatismos, skysås och lingon

Tisdag
Kokt torskfilé med skånsk senapssås, kokt potatis och gröna ärtor

Onsdag

Viltkalops a la Törringe med kokt potatis och vinbärsgelé

Torsdag

Wokad kyckling med grönsaker och ingefära, serveras med ris och avocadocrème
Alt. Ärtsoppa på buffé med bogskinka, fläskkorv, pannkakor och tillbehör 100:-  inkl. isvatten, lingon eller äppeldryck

Fredag
Dansk fleskestek med gräddsås, stekt potatis och rödkål

Alternativet
Jägarbiff med skogssvampsås, stekt potatis, broccoli och vinbärsgelé

Vegetariskt

                   
Pasta

Grönsakslasagne
Grönsaksbiff med bearnaisesås, stekt potatis, sparris och grönsaker 
Lasagne

Sallad
Rostbiff med potatissallad och pickles 
Räksallad med ägg, sparris och sojabönor 
Chili- och honungsmarinerat kycklingspett med linssallad och oliver

Godbiten
Filé Black & White med bearnaisesås, tryffelsås, stekt potatis, räkor och sparris 145:- exkl. dryck. Inkl salladsbuffé.

Måltidsdrycker Lättöl, läsk, isvatten,
mjölk, lingondricka eller äppledryck 10:-


Törringelund AB • Telefon 040-44 40 10