Framsidan
24:e april 2014
Mat

Luncher vecka 17


Lunch i restaurangen • Mån–fre 11.30–14.30
Dagens - Alternativet - Vegetariskt - Sallad - 90:-
inkl.salladsbuffé, smör & bröd, samt isvatten, lingondryck,
äppledryck och kaffe


Måndag STÄNGT – Annandag påsk

Tisdag Friterad spätta med potatismos och remoulade

Onsdag
Oxfärsbiff med tomatconcassé, bearnaisesås och stekt potatis

Torsdag
Rotmos med kokt skinka och hemlagad senap

Fredag Svensk biffstek med stekt lök, skysås och kokt potatis

Veckans pasta Fusillipasta med skinka och purjolök i ädelostsås

Alternativet Jägarebiff med skogssvampsås, varma grönsaker, stekt potatis och vinbärsgelé

Vegetariskt Skånska ärtbiffar med skogssvampsås, varma grönsaker och stekt potatis
Fusillipasta med quorn och purjolök i ädelostsås

Sallad Grekisk Bondsallad med fetaost, oliver, pfefferoni och skinkpaj
Räksallad med ägg, sparris och pasta
Grillad baconlindad kycklingfilé, marinerad aubergine med paprika

Godbiten Grillat ankbröst med mejramsås, rostade grönsaker med potatis 140:- exkl. dryck. Inkl salladsbuffé.

Måltidsdrycker Lättöl, läsk, isvatten,
mjölk, lingondricka eller äppledryck 10:-


Törringelund AB • Telefon 040-44 40 10