Mötesplatsen för dig som älskar dans, mat och fest | info@torringelund.se | 040-44 40 10 |

Öppettider

Lokal för studentfester

Törringelund passar perfekt för studentfester i alla format. Rotundan kan anpassas för 50 till hela 600 personer. Vi kan även bygga tält som passar både för den stora och lilla studentfesten. Vi har också en stor och givetvis gratis parkering som räcker till alla besökare. Observera att vi inte hyr ut endast lokal utan vi står för den kompletta studentfesten där vi serverar all mat och dryck.

Koppla av, vi står för helheten

Vi kan ordna med allt från att leverera vår goda mat till att planera helheten med mat och dryck, porslin, dekorationer, ljus, lokal, tält, trevlig servicepersonal, DJ, musiker, grillar, professionell AV-utrustning, transport till och från Törringelund.

Bokningsförfrågan

Rotundan

50 - 600 personer

Lokalen för den stora studentfesten. Rotundan kan anpassas från 50 till 600 gäster. Här finns scen och högtalarsystem med hög kvalitet


Fri tillgång till wifi

Restaurangen

120 + 150 personer (270 totalt)

Sekelskiftesrestaurangen har plats för upp till 120 gäster inomhus och 150 gäster på utomhusserveringen när vädret tillåter.


Fri tillgång till wifi

Extra tält vid sjön

Partytält med plats för 600 personer

Vi har tält som vi sätter upp och plockar ned. Vi hjälper till ordna med allt från att leverera vår goda mat till att planera helheten med mat och dryck, porslin, dekorationer, ljus, servicepersonal, musiker etc. allt som krävs för den ultimata studentfesten.

Fri tillgång till wifi

Är du intresserad av att hyra Studentfest i vackra Törringelund?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er med ett skräddarsytt bröllopspaket som matchar plånboken och era behov.

Anmälan till maillista

Anmäl dig till Törringelunds nyhetsbrev!

Var först att veta när det händer saker hos oss och få kampanjerbjudanden varje månad..

Anmälan till maillista