Mötesplatsen för dig som älskar dans, mat och fest | info@torringelund.se | 040-44 40 10 |

Öppettider

Hyr Törringelunds lokaler i vacker omgivning

Vi kan ordna med allt från att leverera vår goda mat till att planera helheten med mat och dryck, porslin, dekorationer, ljus, lokal, tält, trevlig servicepersonal, musiker, projektor, mikrofon, grillar, professionell AV-utrustning, transport till och från Törringelund. Våra lokaler passar perfekt för t ex bröllop (inkl. präst), studentbal, konferens, mässa, fest, skoldans, stundentfest, kick off..

Hyr bröllopslokal i vackra Törringelund! Vi står för mat och dryck Vi ordnar allt med att planera helheten med mat och dryck, porslin, dekorationer, ljus, lokal, tält, trevlig servicepersonal, mus..

Läs mer

Hyr lokal för stor eller liten fest! Törringelund passar för den riktigt stora festen. Totalt kan vi servera ca 600 personer. Vi har också en stor och givetvis gratis parkering som räcker till all..

Läs mer

Hyr konferenslokal för små- och stora konferenser Boka din konferenslokal på Törringelund med alla faciliteter, god mat och vacker natur. Törringelund passar för både små och riktiga stora konfere..

Läs mer

Lokal för studentfester Törringelund passar perfekt för studentfester i alla format. Rotundan kan anpassas för 50 till hela 600 personer. Vi kan även bygga tält som passar både för den stora och l..

Läs mer

Anmäl dig till Törringelunds nyhetsbrev!

Var först att veta när det händer saker hos oss och få kampanjerbjudanden varje månad..

Anmälan till maillista