Mötesplatsen för dig som älskar dans, mat och fest | info@torringelund.se | 040-44 40 10 |

Öppettider

Hyr bröllopslokal i vackra Törringelund!

Vi står för mat och dryck

Vi ordnar allt med att planera helheten med mat och dryck, porslin, dekorationer, ljus, lokal, tält, trevlig servicepersonal, musiker, grillar, professionell AV-utrustning, transport till och från Törringelund och sist men inte minst givetvis en präst :) Vi har också en stor och givetvis gratis parkering som räcker till alla besökare.

Lokal för litet eller stort bröllop

Törringelund passar bra för både små och riktigt stora bröllop. När du hyr lokal av oss så står vi naturligtvis för den goda maten och drycken. Du kan alltså inte hyra endast lokal och själv köpa in mat och dryck.

Bröllopskoordinator

 

Törringelund har samarbete med Pamela Andersson som är bröllopskoordinator. Pamela är utbildad florist och blomsterdekoratör och har arbetat som bröllopskoordinator under många års tid. Som er bröllopskoordinator kommer Pamela att se till att ni lugnt kan luta er tillbaka och njuta av ert bröllop med vetskap om att hon kommer ta hand om alla detaljer och se till att festen flyter. Ni kan lita på att Pamela kommer se till att er dag blir helt magisk och ett minne för livet!

 

Kontakta gärna Pamela på 0708-25 38 15. Hemsida www.flowernail.se

 

Bokningsförfrågan

Rotundan

Upp till 600 personer

Lokalen för det stora bröllopet. Rotundan kan anpassas från 50 till 600 gäster. Tillgång till Professionell AV-utrustning möjliggör musik eller framträdanden i hög klass.


Fri tillgång till wifi

Restaurangen

120 + 150 personer (270 totalt)

Vår härligt ljusa sekelskiftesrestaurang har plats för upp till 120 gäster inomhus och ytterligare 150 gäster på utomhusserveringen när vädret tillåter. Restaurangen har även en mindre scen och möjlighet för musik både inne- och utomhus..


Fri tillgång till wifi

Extra tält vid sjön

Partytält med plats för 600 personer

Vi kan bygga tält här för både stora och små bröllop eller på en plats som du själv väljer t ex favoritängen eller i anslutning till hemmet.

Fri tillgång till wifi

Är du intresserad av att hyra Bröllopslokal i vackra Törringelund?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er med ett skräddarsytt bröllopspaket som matchar plånboken och era behov.

Anmälan till maillista

Anmäl dig till Törringelunds nyhetsbrev!

Var först att veta när det händer saker hos oss och få kampanjerbjudanden varje månad..

Anmälan till maillista